Puppy-plassen

Een hilarisch avontuur in huis!”

Hallo daar, lieve internetvrienden! Vandaag nemen we jullie mee op een grappige reis door het leven van een puppy Max en zijn baasje tijdens hun avonturen met zindelijkheidstraining. Ja, je raadt het al – we gaan het hebben over puppyplasjes! Dit wordt een hilarisch verhaal. Max zijn baasje had al flink wat geprobeerd voordat hij contact op nam met de instructeurs van DogTalk.

Laten we eerlijk zijn, een puppy in huis nemen is als het verwelkomen van een schattig pluizig monster dat overal zijn territorium wil markeren. Het begon allemaal toen ik besloot om een schattige Labrador-puppy genaamd Max in mijn leven te verwelkomen. Ik was volkomen onvoorbereid op de ravage die hij zou aanrichten.

Ik begon met goede moed aan de zindelijkheidstraining van Max. Ik las allerlei artikelen en keek naar online tutorials over hoe je een puppy kunt leren waar hij zijn plasje moet doen. Vol zelfvertrouwen begon ik met het leggen van kranten op de vloer, met de hoop dat Max ze zou gebruiken als zijn persoonlijke toilet. Nou, daar had Max andere plannen over!

Elke ochtend werd ik wakker met een nieuwe, artistiek ontworpen krant, verscheurd en verspreid over de hele woonkamer. Max dacht waarschijnlijk dat hij een avant-gardistische pup was die zijn artistieke talenten aan de wereld moest tonen. Ik moet toegeven, zijn werk was best indrukwekkend, maar ik had liever dat hij zijn kunstwerkjes op een andere manier uitdrukte.

Ik besloot het roer om te gooien en kocht een bench. Dit was het moment waarop Max zijn acteertalenten tentoonspreidde. Hij deed alsof hij in de kennel zat en onschuldig wachtte tot ik uit het zicht was. Maar zodra ik om de hoek verdween, begon hij te springen als een ware hondensuperheld, zijn plasje strategisch plaatsend op elk tapijt en elke meubelstuk dat hij kon bereiken. Het was alsof hij zei: “Je dacht toch niet dat je van me af was, hè?”

Ik voelde me verslagen en mijn huis begon steeds meer op een waterpark voor puppy’s te lijken. Elke stap die ik zette, zorgde ervoor dat ik een ongewenst voetenbad kreeg. Ik begon zelfs te twijfelen aan mijn eigen sanitaire gewoonten. Had Max misschien stiekem een pact gesloten met mijn toiletpot? Het leek erop dat ik niet de enige was die behoefte had aan zindelijkheidstraining.

Tijd om contact op te nemen met de proffesionele hondentrainers van DogTalk. Samen bekeken we het gedrag van Max en bedachten een plan om dit kleine vriendje iets slimmer af te zijn. Zo noemde ze dat trouwens niet hoor bij DogTalk, want onzindelijk zijn schijnt heel normaal te zijn voor een jonge puppy. Dus we gingen aan de slag met zindelijkheidstraining! En het resultaat mag er zijn….

Uiteindelijk, na weken van vallen en opstaan, begon Max eindelijk te begrijpen waar hij zijn behoefte moest doen. Het was een mijlpaal waarop ik nooit had gedacht zo trots te kunnen zijn. Ik voelde me als een ouder die zijn kind zag afstuderen aan de universiteit. We vierden dit moment met een enorme voorraad hondenkoekjes!

Dus daar heb je het, lieve lezers. Het avontuur van een puppy en zijn meester in de wereld van zindelijkheidstraining. Het was een hobbelige weg vol met verrassingen, maar uiteindelijk bereikten we ons doel. Nu kunnen we allemaal genieten van een schoon en droog huis – tenminste tot de volgende ondeugende pup zijn intrede doet.  Max ik wouden dat de DogTalk hondenschool eerder gevonden hadden, dus doe er je voordeel mee.

 

Bedankt voor het lezen van dit komische puppyverhaal! Ik hoop dat het je aan het lachen heeft gemaakt. Vergeet niet dat zindelijkheidstraining niet alleen voor puppy’s is – het is een levensles voor ons allemaal. Dus, laten we deze wijsheid verspreiden en hopen dat onze huisdieren snel de kunst van netheid leren. Blijf lachen en tot de volgende keer!

Wil jij van jouw puppy ook een Super puppy maken? En kan je nog wel wat extra hulp gebruiken? Download dan de checklist “zindelijk in 4 stappen.” Of Vraag ons dan om het uitgebreide stappenplan.

Tip: bij een ongelukje in huis is het fijn om een goed reinigingsmiddel te gebruiken. Wij gebruiken graag deze spray.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van training voor jouw hond? Neem dan een kijkje bij onze hondenschool.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van training voor jouw hond? Neem dan een kijkje bij onze hondenschool.

 

Gezonde beagle pups
Beagle puppy tijdens puppycursus

Meer referenties

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beaglepuppy?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met ons privacybeleid.   Meer info