Beagle update Juni 2023

Volg onze belevenissen als beagle fokker.

Je ontvangt deze mail omdat je op de wachtlijst staat voor een beagle puppy. We sturen maandelijks een korte update over onze beagle dames en de te verwachtten puppy’s,

Mocht je in de tussentijd al een puppy hebben morgen verwelkomen of deze update niet meer willen ontvangen. Laat het ons dan per mail weten, dan halen we je van de wachtlijst. Zo blijft onze wachtlijst up to date: info@dogtalk.nl

Zoals sommige van jullie wellicht al wisten waren we vol spanning aan het afwachten op de loopsheid van Norie. Nu hebben we dubbelpret, want zowel Norie als Poppie zijn tegelijker tijd loops geworden. De hormonen klosten hier thuis dus tegen de muren op. Voor Poppie is het haar eerste loopsheid, ze is bijna 1 jaar oud.

Voor Norie stond er afgelopen weekend een date op de agenda. We zijn samen met haar twee keer afgereisd naar Duitsland. Voor ze een dat had met de knappe Ole. En ze vonden elkaar erg leuk! Dus nu is het afwachten of de dekking geslaagd is. Ook hier weer het standaardverhaal, de natuur laat zich niet dwingen. We doen er alles aan om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo krijgt Norie al aangepast voer en ondersteunen we haar met voedingssupplementen. En proberen we de omgeving zo relaxed mogelijk te houden. Want stress heeft invloed op de ongeboren puppy’s.

Over een week of drie staat de echo gepland (eind juni), dan kunnen we zien of er puppy’s in de buik zitten. Nog niet hoeveel inzitten, dat kunnen we pas zien aan het einde van de dracht met een röntgenfoto. De dracht duurt 9 weken. Spannende tijd hier dus!

Om je een beeld te geven, als de dekking gelukt is dan weten we dat eind juni. Dan worden de puppy’s na 9 weken dracht in de laatste week van Juli of de eerste week van augustus geboren. En mogen ze dus eind half september/eind september naar hun nieuwe gezin.

Past dit in jouw planning (kan je ons en jullie mogelijk nieuwe puppy) in augustus en september regelmatig bezoeken. En ben je er klaar voor om daarna al je tijd in jullie puppy te steken. Laat het ons dan weten?

Wellicht kom je in aanmerking voor een kennismaking en een van die puppy’s. Als je in aanmerking wil komen wil je ons dan een mail sturen met een motivatie, zie het als een sollicitatie. Ook als je deze al eerder gestuurd hebt, want we hebben de mail box iets te enthousiast opgeschoond. We zullen de aanmeldingen op basis van geschiktheid en plaats op de wachtlijst uitnodigen voor kennismakingsgesprekken als we weten of de dekking gelukt is.

De kosten van een DogTalk beagle puppy zijn op dit moment €2150,-

De jaarlijkes Dogtalk beagle dag staat ook al op de planning! Een waar beagle feest. We gaan naar de hondenrenbaan in Amsterdam, waarbij de beagles achter de “haas” (nep) mogen aan racen en we andere leuke activiteiten organiseren. Vind je het leuk om alvast met ons, de DogTalk beagles en andere eigenaren kennis te maken? Dan ben je van harte welkom op zo 10-09. Laat het ons wel even weten….

Als er vragen zijn, gooi ze op de mail. We nemen graag de tijd deze te beantwoorden. info@dogtalk.nl

Duimen jullie met ons mee voor een geslaagde dekking en de komst van super puppy’s?

 

En misschien totaal overbodig, want veel van jullie volgen onze dames al op de voet. Maar je kan onze beagle dames volgen via facebook en instagram.

Facebook: https://www.facebook.com/DogTalkBeagles/

Instagram: https://www.instagram.com/dogtalkbeagles/

Meer over ons vind je op: https://www.dogtalk.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/DogTalkBeagles/

Instagram: https://www.instagram.com/dogtalkbeagles/

Meer over ons vind je op: https://www.dogtalk.nl/

Meer weten:
Beagle fokker 
Beaglepuppy
Beagle puppy kopen
DogTalk

Meer referenties

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beaglepuppy?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met ons privacybeleid.   Meer info