Monique, John & Mila

Op zoek naar een goede beagle fokker

kwamen we bij DogTalk terecht

Na een uitgebreide kennismaking kregen wij te horen dat we een veilig huisje mogen gaan bieden voor 1 van hun puppy’s. Toen was het wachten tot er een nestje kwam. Tijdens het wachten kregen we al regelmatig wat extra informatie of kritische vragen om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de komst van onze puppy.

 

Je mag natuurlijk wel je voorkeur uitspreken maar de fokster kijkt heel goed of er een match is. En die was er gelukkig bij de voorkeur die wij hadden Sammie (pumpkin). We zijn nog een paar keer wezen kijken En namen dan alvast iets met onze geur eraan een knuffeltje of doekje mee. Hoe heerlijk was dat en zo fijn te weten dat er een hondje voor ons was.

 

De grote dag was daar en we mochten Sammie meenemen. Voor iedereen heel spannend maar vooral voor Sammie natuurlijk. Gelukkig voelde ze zich al snel veilig bij ons. Ook hierover kregen we weer super veel informatie. Vragen stellen kon altijd en we hebben tot nu toe altijd een passend antwoord gehad. Ook hebben wij met Sammie bij DogTalk getraind, zowel in een groepje als privéles. Samen hebben we Sammie de best mogelijke start gegeven.

Meer weten:
Beagle fokker 
Beaglepuppy
Beagle puppy kopen

Monique, John & Mila

Baasjes van Sammie

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

Sammie is een echte Beagle !

Ze voldoet aan alle kenmerkende Beagle eigenschappen.

  • Lief & aanhankelijk 90% 90%
  • Eigenwijs & zelfstandig 80% 80%
  • Avontuurlijk & dapper 90% 90%
  • Ondeugend & slim 90% 90%

Meer referenties

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beaglepuppy?

Kelseigh & Matt

Kelseigh & Matt

Kelseigh, Matt & Benji (UK) De pups krijgen de best mogelijke start.Van begin tot eind was de ervaring geweldigAls beginnende hondenbezitters en...

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met ons privacybeleid.   Meer info