Fam. Bossu-Vanwynsberghe (BE)

Fia woont in België

De extra tijd bij de DogTalk familie was een zegen.

Bij onze zoektocht naar een Beagle sprong Dog Talk onmiddellijk in het oog. Na een kennismaking en het uitspreken van de verwachtingen over en weer kwamen we in aanmerking voor een puppy. Het was telkens een flinke reis vanuit België , maar de moeite waard.

Wij kozen voor puppy oranje, haar naam werd FIA. Fia mocht pas na 15 weken opgehaald worden omdat ze naar België verhuisde. Wij vonden dat heel erg, maar daar hadden de Sandra’s weer wat op gevonden : wij mochten de zondagvoormiddag bij hen gaan om Fia te knuffelen, spelen en trainen. Nu beseffen wij welk een zegen het geweest is voor Fia om die extra tijd bij de Dog Talk familie te kunnen verblijven.

Wat ons erg geruststelt is de regeling die wij hebben met de Sandra’s voor het geval er met ons beiden iets zou voorvallen. We zijn immers al wat op leeftijd. Wij weten dat er dan toch goed voor Fia zal gezorgd worden.
Super is ook dat wij ten allen tijde met allerhande vragen terecht kunnen bij Sandra en Sandra. Wij krijgen altijd onmiddellijk een suggestie om de grote en kleine, de dringende  en minder dringende situaties aan te pakken.
Een meer professionele, meer toegewijde en meer persoonlijke aanpak konden wij niet gedroomd hebben.

Meer weten:
Beagle fokker 
Beaglepuppy
Beagle puppy kopen

 

Fam. Bossu-Vanwynsberghe

Baasjes van Fia

Dogtalk hondenschool hondentraining hond puppy puppycursus puppytraining

Fia is een echte Beagle !

Zij voldoet aan alle kenmerkende Beagle eigenschappen.

  • Lief & aanhankelijk 90% 90%
  • Eigenwijs & zelfstandig 80% 80%
  • Avontuurlijk & dapper 65% 65%
  • Ondeugend & slim 90% 90%

Meer referenties

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beaglepuppy?

Kelseigh & Matt

Kelseigh & Matt

Kelseigh, Matt & Benji (UK) De pups krijgen de best mogelijke start.Van begin tot eind was de ervaring geweldigAls beginnende hondenbezitters en...

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met ons privacybeleid.   Meer info