Beagle puppy kopen

Blijf op de hoogte als je op de wachtlijst staat

Jullie ontvangen deze mail omdat je op de wachtlijst staat voor een DogTalk Beagle.Mocht je in de tussentijd al een hondje hebben mogen verwelkomen, laat het ons dan weten. Zo blijft onze wachtlijst up to date.

Er is op dit nog steeds erg veel vraag en wat betreft bewust gefokte en goed gesocialiseerde puppy’s niet zo veel aanbod. De natuur laat zich immers niet dwingen. Wees hier bewust van tijdens je zoektocht, geduld is een schone zaak. Wij hebben al ruim twee jaar lang een wachtlijst waar bijna continu 70 gezinnen op staan, dat is bizar veel.

Maar erg goed nieuws aan deze kant, de date van Rosie & Geoff was succesvol. We hebben vanmorgen (dag 35 van de dracht) een echo laten doen. En daar waren lekkere actieve puppy’s op te zien. Dat is toch altijd een enorme geruststelling. Wij gaan ons hier dus voorbereiden op een hectische periode. Rosie houden we langzaamaan al iets rustiger, ze word ook echt al wat dikker. Vanaf zondag gaan we haar voer veranderen, zodat ze de juiste voedingstoffen binnenkrijgt. En vanaf volgende week komt de werpkist al in de kamer, zodat alle dames hieraan kunnen wennen. En dan is het aftellen richting de worp half juni.

We nodigen de gezinnen boven aan de lijst per mail of per whats-app uit voor een kennismaking, dus hou je mailbox in de gaten!

Naar alle verwachting krijgt Pixie in het najaar puppy’s. We wachten op haar volgende loopsheid. En voor begin 2023 staat Elfie op de planning. Maar ook hier, de natuur is niet te sturen en laat zich niet plannen. Dus we wachten het af….

Nog leuk nieuws van het show-front, Norie is laatst de beste uit haar leeftijdscategorie geworden en de 3e beste van de show. Dat was zo niet verwacht, maar juist daarom zijn we er nog trotser op. Op tweede pinksterdag gaan we haar nog een keer showen op de pinkstershow. Dus als je het leuk vindt om veel beagles bij elkaar te zien, dan is dit een leuk uitje.

Volgen jullie onze dames op facebook en/of instagram, dan blijf je op de hoogte van de dracht, geboorte en natuurlijk de puppy-spam zodirect.

Meer weten:
Beagle fokker 
Beaglepuppy
Beagle puppy kopen

Meer referenties

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beaglepuppy?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met ons privacybeleid.   Meer info