Beagle puppy kopen

Volg onze belevenissen als beagle fokker.

Jullie ontvangen deze mail omdat jullie op de wachtlijst staan voor een beagle-puppy van een van onze beagledames.

We houden jullie regelmatig op de hoogte over hoe het met de beagles gaat, of we puppy’s verwachten etc. Mocht je in de tussentijd al een andere hond/puppy hebben mogen verwelkomen. Of om wat voor een andere reden dan ook niet meer op de wachtlijst willen staan. Mail ons dan, dan halen we je van de lijst. En blijft onze wachtlijst ook up-to-date. Want zoals je misschien al gemerkt hebt, de natuur laat zich niet dwingen en is geduld een schone zaak. Dus voor ons is het ook fijn om te weten welke gezinnen en hoeveel er echt geïnteresseerd zijn in een puppy van ons.

Misschien hebben jullie het nieuws al gehoord via facebook of instagram. Maar afgelopen vrijdag zijn er 6 gezonde puppy’s geboren. Het was een flinke bevalling want Rosie koos de meest warme dag uit om de puppy’s te bezorgen. Ze is woensdag op donderdag nacht al begonnen, ze werd onrustiger, veel lopen,drentelen en gaten (holen) graven. Op donderdag ochtend rond 11:00 begin de versnelde ademhaling en snachts rond 1:45 begonnen de eerste persweeén. Al die tijd laten we haar niet alleen en is het een flinke management klus in huis. Omdat ook de andere dames door hebben dat er iets gaande is.

Om 4:24 of vrijdagochtend , na 2,5 uur persweeën is de eerste puppy geboren en om 7:40 kwam puppy 6 ter wereld. Ze doen het super goed, groeien hard en Rosie is een super moeder. Vanaf vandaag (dag 3) zijn we ook gestart met het early neuro en scent stimulatie programma, dit om zo gezond mogelijk en sterk mogelijke puppy’s te krijgen. De komende 8 weken draait hier alles om het kleine grut.

We hadden al 5 gezinnen geselecteerd welke in aanmerking komen voor een puppy. We wisten niet precies hoeveel beagle puppy’s er uit dit nest geboren zouden worden, omdat we ervoor gekozen hebben om alleen een echo te doen en geen röntgenfoto. Er is dus een extra kadootje geboren, er is nog een reutje beschikbaar voor een van de gezinnen op de wachtlijst.

Ben jij geïnteresseerd in een reutje, ben je in juli en august beschikbaar voor regelmatige bezoeken aan de puppy’s.  Kan je half augustus de beagle puppy verwelkomen? En ga je in aug/sept/oct niet op vakantie (alles voor een goede hechting van de beagle puppy)? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een van de mooie reutje.  Denk je, daar kan ik aan voldoen? Mail ons dan snel (voor 24-6) dan sturen we je meer informatie en kan je mogelijk mee in de selectieprocedure. We willen immers de best mogelijke match voor alle hondjes.

Je kunt ons bereiken op: info@dogtalk.nl

En de voortgang van dit nestje beagles en de avonturen van ons als beagle fokker zijn samen met veel leuke weetjes te volgen op:

Facebook https://www.facebook.com/DogTalkBeagles

Instagram https://www.instagram.com/dogtalkbeagles/?hl=nl

 

Meer weten:
Beagle fokker 
Beaglepuppy
Beagle puppy kopen

Meer referenties

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beaglepuppy?