Beagle puppy kopen

Blijf op de hoogte als je op de wachtlijst staat

Jullie ontvangen deze mail omdat je op de wachtlijst staat voor een DogTalk Beagle.

Een spannende tijd hier! We zijn aan het verbouwen en verhuizen over twee weken met ons bedrijf. Zoals veel van jullie weten hebben we een grote hondenschool in de regio Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen eo. We bieden daar hondentraining en gedragsbegeleiding aan alle soorten honden (verschillende leeftijden en rassen). En we gaan dus verhuizen naar een nog leukere locatie, een binnen en buiten trainingslocatie aan het Amsterdamse Bos. Je kan dus ook bij ons terecht voor de training van je puppy, deze expertise ervaren onze pup koper als erg prettig.

Maar een verbouwing en verhuizing op zich is natuurlijk nog niet stressvol genoeg. Er wandelen ook nog eens twee loopse beagles door huis. Elfie en Rosie zijn in de eerste week van April loops geworden. We hebben besloten Elfie niet te laten dekken, het is net een jaar geleden dat ze bevallen in van haar 8-tal. Het herstel daarvan is een flinke klus. Dus voor een dekking met Elfie wachten we de volgende loopsheid af. Maar…. Rosie gaan we wel laten dekken. Dit is een combinatie waar we erg naar uit kijken.

Hoe ziet zo een traject er nu uit? We zijn altijd erg alert op de eerste tekenen van de loopsheid , zoals gedragsveranderingen en bloedverlies. Zodat we weten wat de eerste dag van de loopsheid is. Sinds die dag krijgt Rosie een special voer (HT 42d van Royal Canin), dit voer ondersteunt haar in de loopsheid en hopelijk tijdens de dracht. Dan begint het plannen, voor zover dat kan. Afgelopen week hebben we al twee keer bloed geprikt met Rosie en vrijdag gaan we weer. In dit bloedsample wordt het progesteron gemeten, zodat we weten wanneer de vruchtbare dagen zijn. Want dat is altijd maar kort. Als we weten wanneer die dagen zijn, dan gaan we de dekking plannen. En in dit geval betekend dat 2-3 keer richting de duitse grens rijden voor een dekking.

Het klinkt op deze manier een stuk minder romantisch heh? Maar dit is hoe het in zn werk gaat, de natuur laat zich niet dwingen en een dekking vraagt een flinker voorbereiding, planning en tijdsinvestering. En dan is het heel hard hopen, afwachten en Rosie ongelooflijk verwennen in de hoop op de geslaagde dekking. Dan mogen we 9 weken later puppy’s verwelkomen.

Duimen jullie met ons mee?

Mocht je in de tussentijd al een puppy/hond hebben mogen verwelkomen, wil je ons dat dan laten weten? Zo blijft onze wachtlijst up to date.

Ps. Als de dekking geslaagd is en we weten hoeveel puppy’s we kunnen verwachten, nemen we contact op met de eerste gezinnen op de wachtlijst.

Meer weten:
Beagle fokker 
Beaglepuppy
Beagle puppy kopen

Meer referenties

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beaglepuppy?