Kelseigh, Matt & Benji (UK)

De pups krijgen de best mogelijke start.

Van begin tot eind was de ervaring geweldig

Als beginnende hondenbezitters en expats zonder connecties met fokkers hebben we veel onderzoek gedaan en waren we zo blij toen we Dogtalk beagles vonden.

Van begin tot eind was de ervaring geweldig. We bezochten de pups (en de moeder) bij drie verschillende gelegenheden en Sandra en Sandra zorgden ervoor dat de juiste puppy bij de juiste families paste op basis van ons thuisleven en de persoonlijkheden van de pups. We hadden veel pupdates in de vorm van foto’s en video’s en we twijfelden er niet aan dat onze pup de beste start in het leven zou krijgen. En, Dogtalk gaf graag antwoord op alle vragen die we hadden voor en na het thuisbrengen van onze pup.

We hebben het aan hen te danken dat onze pup Benji zo goed is aangepast en we hebben ook van wekenlange puppycursussen met hen genoten om er zeker van te zijn dat hij (en wij!) op het juiste spoor zaten met zijn training.

Meer weten:
Beagle fokker 
Beaglepuppy
Beagle puppy kopen

Kelseigh & Matt

Baasjes van Benji

DogTalk beagles beagle puppy

Benji is een echte Beagle!

Hij voldoet aan alle kenmerkende Beagle eigenschappen.

  • Lief & aanhankelijk 90% 90%
  • Eigenwijs & zelfstandig 70% 70%
  • Avontuurlijk & dapper 60% 60%
  • Ondeugend & slim 80% 80%

Meer referenties

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beaglepuppy?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met ons privacybeleid.   Meer info