DogTalk Beagles en Prins Petfoods

Het Perfecte Partnerschap

Het Perfecte Partnerschap: DogTalk Beagles en Prins Petfoods

Welkom bij DogTalk Beagles, waar we natuurlijk de beste zorg en voeding bieden aan onze beagle-dames en puppy’s Als trotse partner van Prins Petfoods, willen we graag de voordelen delen van het voeren van Prins aan onze geliefde Beagles. Prins Petfoods staat bekend om hun toewijding aan hoogwaardige voeding, het is een perfecte match voor onze Beagles. In dit blog vertellen we waarom Prins de ideale keuze is voor onze Beagles en hoe het bijdraagt aan hun algehele welzijn.

  1. Kwaliteit op de eerste plaats: Bij DogTalk Beagles stellen we kwaliteit voorop als het gaat om de voeding van onze honden. Prins Petfoods deelt dezelfde filosofie en streeft naar voeding van de hoogste kwaliteit. Het merk gebruikt alleen de beste ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen, om ervoor te zorgen dat elke maaltijd een optimale voedingswaarde heeft voor onze Beagles.
  2. Passend voor  Beagles: Beagles zijn actieve honden, hebben een energieke aard maar ook aanleg om makkelijk aan te komen. Prins begrijpt deze specifieke eisen en heeft voeding ontwikkeld die perfect zijn afgestemd op de behoeften van Beagles. De juiste balans van eiwitten, vetten en koolhydraten helpt om hun energie op peil te houden, terwijl licht verteerbare ingrediënten de spijsvertering ondersteunen. Ook bieden ze verschillende soorten voeding, zodat er voor elke beagle een passende en gezonde voeding beschikbaar is.
  3. Gewrichtsgezondheid en mobiliteit: Beagles zijn actieve honden die dol zijn op ravotten en spelen. Om hun gewrichten en mobiliteit te ondersteunen, biedt Prins Petfoods voeding met de juiste toevoeging van glucosamine en chondroïtine. Deze stoffen dragen bij aan het behoud van gezonde gewrichten en verminderen het risico op gewrichtsproblemen naarmate onze Beagles ouder worden.
  4. Een glanzende vacht en gezonde huid: Een glanzende vacht en een gezonde huid zijn tekenen van een goed uitgebalanceerd dieet. Prins Petfoods bevat essentiële vetzuren zoals omega-3 en omega-6, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht bij onze Beagles. Dit zorgt niet alleen voor een mooi uiterlijk, maar het helpt ook om mogelijke huidirritaties te verminderen.
  5. Ondersteuning van het immuunsysteem: Een sterk immuunsysteem is essentieel voor de algehele gezondheid van onze Beagles. Prins Petfoods bevat antioxidantrijke ingrediënten, zoals vitamine E en C, die het immuunsysteem van onze Beagles ondersteunen en hen helpen om zich te beschermen tegen ziekten en infecties.
  6. Smakelijke variatie: Bij DogTalk Beagles weten we dat onze honden graag genieten van hun maaltijden. Prins biedt een breed scala aan smakelijke opties, waardoor onze Beagles altijd iets hebben om naar uit te kijken tijdens de maaltijd. Met verschillende smaken en texturen blijft Prins Petfoods onze honden verrassen en tevreden stellen.
  7. Prins Health Coach: op onze hondenschool hebben we een Prins Health Coach rondlopen, deze is opgeleid om alle welzijnsvragen mbt jouw hond en kat te beantwoorden. Prins Health Coach – Prins Petfoods
  8. Prins Care Team: als wij he vragen niet kunnen beantwoorden staat het Prins Care Team altijd voor jullie klaar. Stel je vraag aan het CareTeam – Prins Petfoods

Onze Beagles krijgen dagelijks Prins voeding en we passen de voeding aan aan hun behoefte. Zo krijgen ze voor de dracht en tijdens het lacteren (melk geven aan de puppy’s) een andere voeding. Ook de puppy’s leren we al vlot de lekkere Prins-brokjes eten. Alle nieuwe beagle-puppy eigenaren krijgen een Prins Puppy-pakket mee als ze naar hun houden mandje verhuizen.

En natuurlijk vinden jullie de leuke Prins-goodie bags op onze DogTalk Beagle activiteiten. Voor een blije hond en blije baas!

Als partner van Prins Petfoods zijn we bij DogTalk Beagles enthousiast over de voordelen van het voeren van Prins aan onze Beagles. De hoogwaardige ingrediënten, op maat gemaakte formules en aandacht voor de specifieke behoeften maken Prins de ideale keuze voor de voeding van onze geliefde viervoeters. Met Prins kunnen we er zeker van zijn dat onze Beagles de beste zorg en voeding krijgen die ze verdienen, wat bijdraagt aan hun gezondheid, welzijn en levensvreugde.

Probeer Prins Petfoods vandaag nog en zie zelf het verschil dat het maakt in het leven van uw Beagle! Wij adviseren je graag!

Vind je het leuk om kennis te maken met ons, onze beagle dames en meer te weten te komen over de beschikbare beagle pups? Kijk dan op onze website https://beagles.dogtalk.nl/

Wil je meer weten over de mogelijkheden van training voor jouw hond? Neem dan een kijkje bij onze hondenschool.

DogTalk Beagle en Prins Petfoods
DogTalk Beagles en Prins petfoods

Meer referenties

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beaglepuppy?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met ons privacybeleid.   Meer info