Basisvaardigheden puppycursus

De basisvaardigheden die jij en je puppy zullen leren tijdens een puppycursus

Honden zijn van nature sociale dieren die graag bij hun eigenaar zijn en graag samen werken. Maar zonder de juiste training kunnen ze soms onvoorspelbaar en oncontroleerbaar worden, wat leidt tot stress en frustratie voor zowel de hond als de eigenaar.

Een puppycursus is een geweldige manier om je hond te helpen basisvaardigheden te leren en een sterke basis te leggen voor hun verdere ontwikkeling. Als je op zoek bent naar een puppycursus in Amsterdam Noord, dan is DogTalk Hondenschool een uitstekende keuze. Geleid door ervaren instructeurs die liefde en passie hebben voor honden, biedt DogTalk een professionele en persoonlijke puppytraining.

Een puppycursus bestaat uit verschillende elementen en leert jou en je hond basisvaardigheden die ze nodig hebben om een goed opgevoede en sociaal aangepaste hond te worden.

Hier zijn enkele basisvaardigheden die jij en je puppy zullen leren tijdens een puppycursus bij DogTalk Hondenschool:

Zindelijkheidstraining

Het aanleren van de basisbeginselen van zindelijkheid is een belangrijk onderdeel van de puppycursus. Je zal leren herkennen wanneer je hond moet plassen en poepen en hoe je dit kunt herkennen. Ook kan je je puppy stimuleren aan te geven dat deze naar buiten moet, zodat je op tijd bent.

Commando’s

Het leren van basiscommando’s zoals “zit”, “af”, “blijf” en “hier” is een belangrijke basis voor verdere training. Dit helpt je om je hond  beter te sturen en om hem te leren om op je commando te reageren. En het is natuurlijk een goede basis voor een fijne samenwerking tussen jou en je hond.

Socialisatie

Puppy’s moeten worden blootgesteld aan verschillende mensen, honden en omgevingen om een ​​goed aangepaste hond te worden. In de puppycursus zal je hond leren omgaan met andere honden en mensen en om te gaan met verschillende situaties.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van training voor jouw hond? Neem dan een kijkje bij onze hondenschool.

 

Puppy tijdens hondentraining in Amsterdam

Meer referenties

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beaglepuppy?