Beagle puppy kopen

Volg onze belevenissen als beagle fokker.

Beagle update oktober 2022.

Wachtlijst beagle puppy

Jullie ontvangen deze mail omdat jullie op de wachtlijst staan voor een DogTalk Beagle. Mochten je plannen inmiddels gewijzigd zijn of heb je wellicht al een hondje mogen verwelkomen. Laat het ons dan weten, zo blijven de wachtlijsten up to date.

 

Veel van jullie zullen het wel al gezien hebben op facebook of instagram, deze week verhuizen de 7 super puppy’s van Pixie al weer naar hun nieuwe gezinnen. Wat is dat weer snel gegaan! En wat zijn ze weer goed gelukt, gezond, knap en dapper. Ze gaan naar hun gouden mandjes terwijl ze al een aantal keer op straat aan de lijn gelopen hebben, kennis gemaakt hebben met andere honden en al best knap zindelijk zijn. Het vraagt wat inspanning van onze kant, maar als we de eerste berichten van de nieuwe gezinnen horen. En zien hoe goed dat kleine spul zich aanpast, zijn we maar wat blij dat we al die energie er in gestoken hebben.

Onze beagles dames zijn te volgen op Facebook en Instagram : Dogtalkbeagles.

 

Want een super puppy krijg je niet zomaar! Wij besteden veel tijd aan de voorbereiding van onze beagledames, gaan op zoek naar een goede match. En zorgen voor een rustige dracht en een voorspoedige bevalling. En dan begint het echte werk pas, we stellen de puppy’s oa bloot aan een early neurstimulatie programma, zodat de weerbare en stressbestendige puppy’s worden. Wij zeggen ook wel “so what puppys”. Schrikken mag, iets spannend vinden ook, maar het herstel daarna is het allerbelangrijkste.

 

Ook besteden we veel tijd aan socialisatie, balans en coördinatie. En komen alle nieuwe eigenaren minimaal 3 keer langs. Zodat de puppy al wat vertrouwd voelt als deze mee naar huis mag.

Beagle puppy’s verwacht

Er staat een mogelijkheid voor een dekking voor de deur, iets eerder dan verwacht zouden we Elfie kunnen laten dekken. Als dat een geslaagde dekking is, dan verwachten we eind jan puppy’s welke dan half maart naar hun nieuwe gezinnen mogen. Nu beseffen wij ons ook dat we in gekke tijden leven en dat er bij veel mensen onduidelijkheid is over de financiële situatie en mogelijk werksituaties. We zijn daarom erg benieuwd wie er mogelijk een DogTalk Beagle wil verwelkomen medio Maart 2023? Laat je het ons weten als je hier interesse in hebt?

 

Komende week is hier een drukke week, de puppy’s verhuizen. Maar ook Poppie heeft haar eerst hondenshow. Norie en “broertje” Stitch gaan ook mee! Duimen jullie met ons mee voor een goede ervaring en een leuk resultaat? De honden waar wij mee fokken hebben allemaal minimaal 2x een ZG beoordeling gehaald op een hondenshow. Zo kunnen we garanderen dat ze aan de uiterlijke verwachtingen van de rasstandaard voldoen. Daarnaast zijn ze natuurlijk grondig gescreend, en vrij van de veel voorkomende erfelijke aandoeningen.

Waarom kiezen voor een DogTalk Beagle?

  • Als je een bewust gefokte beagle wilt
  • Als je een puppy wil die de best mogelijke start krijgt
  • Als je meer wil leren en een commitment op wil bouwen
  • Als je het tof vindt om een onderdeel van de DogTalk Beagle Familie te worden

Want bij een DogTalk beagle krijg je ons en al onze ervaring en kennis als kynoloog erbij….

Wil je nu al volgen hoe we de puppy’s en onze volwassen honden begeleiden, volg ons dan op facebook en/of Instagram.

Je kunt ons bereiken op: info@dogtalk.nl

En de voortgang van dit nestje beagles en de avonturen van ons als beagle fokker zijn samen met veel leuke weetjes te volgen op:

Facebook https://www.facebook.com/DogTalkBeagles

Instagram https://www.instagram.com/dogtalkbeagles/?hl=nl

 

Meer weten:
Beagle fokker 
Beaglepuppy
Beagle puppy kopen
DogTalk

Meer referenties

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beaglepuppy?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met ons privacybeleid.   Meer info