Beagle puppy kopen

Volg onze belevenissen als beagle fokker.

Beagle update december 2022.

Wachtlijst beagle puppy

Jullie ontvangen deze email omdat je op de wachtlijst staat voor een DogTalk beagle puppy. Mocht je inmiddels al een puppy/hond gevonden hebben of om een andere reden niet meer op de wachtlijst willen staan. Laat ons dit dan weten, zo blijft onze wachtlijst up-to-date.

 

Zoals veel van jullie al begrepen hadden hebben we Elfie vorige week laten dekken. Ze is op date geweest in duitsland bij Drake een knappe kampioens-reu. Ze vonden elkaar erg leuk en er heeft een dekking plaats gevonden. Nu is het dus afwachten of de dekking geslaagd is en hoeveel puppy’s we dan mogelijk kunnen verwachten. Begin december laten we een echo maken, dan kunnen we zien of ze drachtig is. Het is dan altijd nog erg lastig te bepalen hoeveel puppy’s er verwacht worden.

 

In de tussentijd passen we Elfie haar voeding al aan, ondersteunen haar met voedingssupplementen zodat ze in topvorm is. En kijken per dag aan hoe ze zich voelt en passen de activiteiten hierop aan. Vaak kunnen we aan de gedragsveranderingen al zien of een teefje drachtig is of niet. Maar het blijft altijd spannend. Voorlopig is Elfie nog gewoon lekker Elfie en gedraagt ze zich zoals altijd als een kleine prinses.

 

Wat betekent dit nu voor jullie? We stellen de selectieprocedure open en je kan dus in aanmerking komen voor een kennismaking.  Als Elfie drachtig is kunnen we half januari puppy’s verwachten. (de dracht duurt 9 weken) welke dan als alles goed gaat met 8 weken naar hun gouden mandje mogen. (half maart dus).

Een beagle bij een erkende fokker vandaan.

Wat vragen wij van jullie als potentiële nieuwe eigenaar:

 • Kennismaking met ons en de beagles in december
 • Minimaal 3 x puppybezoek in jan/feb/maart voordat de puppy half maart mee mag naar het nieuwe gezin
 • 3 terugkom activiteiten in het eerste jaar
 • Geen vakantie plannen in de eerste 8 weken na de komst van de puppy (maart/april/mei)

Goed gesocialiseerde beagle puppy’s.

Wat kan je van ons verwachten:

 • Een perfecte match op basis van karakter (niet op basis van geslacht of kleur/tekening). Je mag wel altijd een voorkeur aangeven, maar wij bepalen de uiteindelijke matches.
 • Gezonde en sociale puppy’s , welke vrij zijn van de veelvoorkomende erfelijke aandoeningen
 • Ondersteuning bij de opvoeding
 • Al onze kennis en expertise zetten we in om van de puppy’s super puppy’s te maken. Zo werken we met early neuro stimulatie, hebben we een uitgebreid socialisatie programma, starten al met zindelijkheidstraining, lopen aan de lijn en hierkomen.
 • Houden we je op de hoogte van de dracht, de bevalling en de ontwikkeling van de puppy’s
 • Hebben de puppy’s een stamboom, dna certificaat, zijn ze natuurlijk volledig ontwormt en ingeënt als ze met jullie mee gaan.

Kan jij aan de bovenstaande eisen voldoen? En ben je …

 • Een sportieve/actieve eigenaar
 • Heb je geen hele jonge kinderen (jonger dan 6/7 jaar). De leeftijd is geen sluitende factor, als je jongere kinderen hebt die goed met honden kunnen omgaan, ben je altijd vrij om te reageren. Niet elk kind is het zelfde.
 • Heb je bij voorkeur een ruime en omheinde tuin of veel groen in de omgeving.
 • Werk je bij voorkeur niet fulltime buiten de deur, want de beagle is niet graag alleen
 • Beschik je over flink wat humor en doorzettingsvermogen, want de beagle is geen eenvoudige/beginners hond.

Laat ons dan weten waarom jij in aanmerking zou moeten komen voor de selectieprocedure en mogelijke kennismaking!

We horen graag wie jullie zijn, hoe jullie woon en werkomgeving is, waarom de keuze voor de beagle, en hoe je met de oa de volgende uitdagingen omgaat: alleen zijn, vakanties, training, loslopen etc

Onze puppy’s worden met veel zorg en liefde gefokt en gaan dus alleen naar de best mogelijke matches. Daar zijn we best kritisch in.

 

Ohjaah, je krijgt ons en de rest van de DogTalk familie er bij. We hebben een betrokken netwerk met eigenaren, waarin regelmatig onderling contact is en we elk jaar een terugkomactiviteit organiseren.

 

Lijkt dit je wat? Mail ons dan voor zaterdag 26-11 je motivatie en dan nemen we deze mee in de selectieprocedure. We beoordelen de motivaties op basis van geschiktheid en de plaats op de wachtlijst. Besef wel dat het geen garanties zijn: mogelijk is Elfie niet drachtig, we weten van tevoren niet hoeveel puppy’s er geboren worden, of ze allemaal gezond/levend geboren worden. We bereiden Elfie zo goed mogelijk voor, maar de natuur laat zich niet dwingen.

Wat kost een beagle puppy? 

De prijs van de puppy’s is €2150,- , vraag jezelf af of dit te doen is in deze rare tijden. En hou er rekening mee dat er de eerste maanden al snel een bedrag van 600-800 euro bijkomt aan: voer, training, dierenarts, verzekering, uitzet etc.

 

Waarom kiezen voor een DogTalk Beagle?

 • Als je een bewust gefokte beagle wilt
 • Als je een puppy wil die de best mogelijke start krijgt
 • Als je meer wil leren en een commitment op wil bouwen
 • Als je het tof vindt om een onderdeel van de DogTalk Beagle Familie te worden

Want bij een DogTalk beagle krijg je ons en al onze ervaring en kennis als kynoloog erbij….

Wil je nu al volgen hoe we de puppy’s en onze volwassen honden begeleiden, volg ons dan op facebook en/of Instagram.

Je kunt ons bereiken op: info@dogtalk.nl

En de voortgang van dit nestje beagles en de avonturen van ons als beagle fokker zijn samen met veel leuke weetjes te volgen op:

Facebook https://www.facebook.com/DogTalkBeagles

Instagram https://www.instagram.com/dogtalkbeagles/?hl=nl

 

Meer weten:
Beagle fokker 
Beaglepuppy
Beagle puppy kopen
DogTalk

Meer referenties

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beaglepuppy?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met ons privacybeleid.   Meer info