Wat kost een beagle pup?

 

Beagle pups te koop

Beagle puppy kopen

Maak dan kennis met onze beagles

Een Beagle pup kopen kan een aanzienlijke investering zijn. De prijs voor een Beagle pup varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de ouders, de stamboom van de pup en de locatie waar de pup wordt aangeboden. Op dit moment kost een DogTalk Beagle €2150,- .

Het is ook belangrijk om te bedenken dat de aankoopprijs van de Beagle pup slechts een deel is van de totale kosten. Er zijn nog veel andere kosten die komen kijken bij het houden van een hond, zoals voer, verzorging, vaccinaties, en verzekeringen. Het is belangrijk om deze kosten in overweging te nemen voordat u besluit een Beagle pup te kopen.

Een andere optie is een volwassen hond te adopteren, dat kan vaak goedkoper zijn dan een pup kopen. Maar het is wel belangrijk om te beseffen dat een volwassen hond soms gedrag of gezondheidsproblemen kan hebben, die een pup niet heeft.

Ben je op zoek naar een gezonde puppy beagle? Dan ben je bij DogTalk aan het juiste adres. Wij fokken op kleine schaal gezonde en goed gesocialiseerde beagle puppy’s. Wij zetten al onze kennis en ervaring in, zodat jij bij ons een blije beagle puppy kunt kopen.

 

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Neem dan contact met ons op per mail via info@dogtalk.nl of bel naar (06) 21 89 98 86. En stel je vragen over onze beagle puppy’s.

Ons beter leren kennen? Neem dan een kijkje bij het item: over ons.

Ik wil een beagle puppy kopen

Van gezonde ouders met stamboom

Als u besluit een Beagle pup te kopen, is het belangrijk om een betrouwbare fokker te vinden. U moet ervoor zorgen dat de pup van gezonde ouders komt, dat de pup goed gesocialiseerd is en dat de fokker u goed informeert over de verzorging van de pup.

Lees meer over onze beagles en kijk of er een puppy beschikbaar is. Of laat je op de wachtlijst plaatsen voor een beschikbare beagle puppy.

Beagle puppy staat voor de deur

Beschikbare beagle puppy's 2023

 

Er zijn op dit moment geen puppy´s beschikbaar bij ons.

Meld je aan voor de wachtlijst van 2024, de selectieprocedure is open.

Update: augustus 2023

DogTalk beagles beagle puppy

Gezonde en goed gesocialiseerde beagle puppy te koop

Met liefde én verstand gefokt.

Je bent op onze webite terecht gekomen tijdens je zoektocht naar een beagle puppy. Wij fokken met zorg, zodat je een gezonde en goed gesocialiseerde puppy beagle in je gezin mag verwelkomen. Tijdens je zoektocht is het je waarschijnlijk opgevallen dat bij goede fokkers de wachtlijsten lang zijn, dit is al het geduld meer dan waard. Dus probeer wat geduld op te brengen zodat je zodirect een nieuw maatje in jullie gezin kunt verwelkomen.

Al met al, een Beagle pup kopen is een grote verantwoordelijkheid en een aanzienlijke kostenpost. Maar voor de juiste persoon, kan het ook een levenslange bron van vreugde en liefde zijn. Het is belangrijk om deze beslissing zorgvuldig af te wegen, en te beseffen dat het houden van een hond veel meer inhoudt dan alleen de aankoopprijs.

Klantervaringen

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beagle puppy?

Fam. Rosman , Lulu & Stitch

Fam. Rosman , Lulu & Stitch

Fam. Rosman, Lulu & StitchLulu heeft een broertjeSommige mensen hebben zelfs twee DogTalk beagles.Op 3 juni 2021 hebben wij onze tweede Beagle...

Lees meer
Fam. Bossu-Vanwynsberghe

Fam. Bossu-Vanwynsberghe

Fam. Bossu-Vanwynsberghe (BE) Fia woont in BelgiëDe extra tijd bij de DogTalk familie was een zegen.Bij onze zoektocht naar een Beagle sprong Dog...

Lees meer
Monique, John, Mila & Sammie

Monique, John, Mila & Sammie

Monique, John & Mila Op zoek naar een goede beagle fokkerkwamen we bij DogTalk terechtNa een uitgebreide kennismaking kregen wij te horen dat we...

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met ons privacybeleid.   Meer info