Beschikbare beagle pups

 

Beagle pups te koop

Beagle puppy kopen

Maak dan kennis met onze beagles

Ben je op zoek naar een gezonde puppy beagle? Dan ben je bij DogTalk aan het juiste adres. Wij fokken op kleine schaal gezonde en goed gesocialiseerde beagle puppy’s. Wij zetten al onze kennis en ervaring in, zodat jij bij ons een blije beagle puppy kunt kopen.

Er zijn soms enkele beschikbare Beagle pups die op zoek zijn naar een nieuw thuis. De Beagle is een populair hondenras vanwege hun aanhankelijke en speelse karakter. Ze zijn ook bekend om hun geweldige neus, waardoor ze ook geschikt zijn voor de jacht en het opsporen van geuren.

De beschikbare Beagle pups zijn gezond en vol energie. Ze zijn goed gezond, goed gesocialiseerd en ondernemend. De pups zijn ook gewend aan het leven in een gezin, dus ze zullen zich snel aanpassen aan hun nieuwe omgeving.

De ouders van deze Beagle pups zijn gezonde en vrolijke rashonden met een geweldig karakter. Ze zijn getest op erfelijke aandoeningen en zijn vrij bevonden van enige problemen. Dit geeft u de geruststelling dat uw nieuwe Beagle pup gezond en vrij van de veel voorkomende aandoeningen zal zijn.

Als u geïnteresseerd bent in een van deze Beagle pups, raden we u aan om snel te handelen. Beagle pups zijn zeer populaire honden!

 

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Neem dan contact met ons op per mail via info@dogtalk.nl of bel naar (06) 21 89 98 86. En stel je vragen over onze beagle puppy’s.

Ons beter leren kennen? Neem dan een kijkje bij het item: over ons.

Ik wil een beagle puppy kopen

Van gezonde ouders met stamboom

Lees meer over onze beagles en kijk of er een puppy beschikbaar is. Of laat je op de wachtlijst plaatsen voor een beschikbare beagle puppy.

Beagle puppy staat voor de deur

Beschikbare beagle puppy's 2024

 

Meld je aan voor de wachtlijst van 2024, de selectieprocedure is open. Wij verwachten eind juli 2024 puppy's, deze mogen begin oktober naar hun nieuwe gezin verhuizen.

Update: mei 2024

DogTalk beagles beagle puppy

Gezonde en goed gesocialiseerde beagle puppy te koop

Met liefde én verstand gefokt.

Je bent op onze webite terecht gekomen tijdens je zoektocht naar een beagle puppy. Wij fokken met zorg, zodat je een gezonde en goed gesocialiseerde puppy beagle in je gezin mag verwelkomen. Tijdens je zoektocht is het je waarschijnlijk opgevallen dat bij goede fokkers de wachtlijsten lang zijn, dit is al het geduld meer dan waard. Dus probeer wat geduld op te brengen zodat je zodirect een nieuw maatje in jullie gezin kunt verwelkomen.

Als u eenmaal een Beagle pup heeft geadopteerd, is het belangrijk om te onthouden dat honden opvoeden vereist tijd, energie en geduld. Maar met de juiste zorg en training zal uw nieuwe Beagle pup zich ontwikkelen tot een gelukkige hond!

Klantervaringen

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beagle puppy?

Fam. Rosman , Lulu & Stitch

Fam. Rosman , Lulu & Stitch

Fam. Rosman, Lulu & StitchLulu heeft een broertjeSommige mensen hebben zelfs twee DogTalk beagles.Op 3 juni 2021 hebben wij onze tweede Beagle...

Lees meer
Fam. Bossu-Vanwynsberghe

Fam. Bossu-Vanwynsberghe

Fam. Bossu-Vanwynsberghe (BE) Fia woont in BelgiëDe extra tijd bij de DogTalk familie was een zegen.Bij onze zoektocht naar een Beagle sprong Dog...

Lees meer
Monique, John, Mila & Sammie

Monique, John, Mila & Sammie

Monique, John & Mila Op zoek naar een goede beagle fokkerkwamen we bij DogTalk terechtNa een uitgebreide kennismaking kregen wij te horen dat we...

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met ons privacybeleid.   Meer info