Beagle update Juli 2023

Volg onze belevenissen als beagle fokker.

Je ontvangt deze mail omdat je op de wachtlijst staat voor een beagle puppy. We sturen maandelijks een korte update over onze beagle dames en de te verwachtten puppy’s,

Mocht je in de tussentijd al een puppy hebben morgen verwelkomen of deze update niet meer willen ontvangen. Laat het ons dan per mail weten, dan halen we je van de wachtlijst. Zo blijft onze wachtlijst up to date: info@dogtalk.nl

Zoals sommige van jullie wellicht al gezien hebben op social media: we verwachten puppy’s.! De dekking tussen Norie en Ole is geslaagd en op de echo hebben we waarschijnlijk 5 puppy’s gezien. Spannend!

Dus we zijn ons aan het voorbereiden op de komst van het kleine beagle spul. Norie voelt zich goed en groeit erg hard. Dus wie weet worden er meer dan 5 puppy’s geboren.

Omdat we niemand willen teleurstellen hebben we nu eerst de kennismakingsgesprekken gepland met de gezinnen die boven aan de lijst staan. (deze gezinnen zijn al benaderd)

Maar je kan je wel vast aanmelden voor de reserve lijst. Als er dan meer puppy’s geboren of er valt nog een gezin af kan je in aanmerking komen voor een DogTalk Beagle.

De pups worden eind Juli verwacht en mogen eind september naar hun gouden mandje verhuizen. Wil je in aanmerking komen voor de reservelijst van dit nestje, laat het ons dan weten per mail. En stuur direct een korte motivatie mee, waarom zou dit beagle puppy bij jullie welkom zijn?

De kosten van een DogTalk beagle zijn op dit moment €2150,-.

Vind je het leuk om meer te volgend van de dracht en geboorte van de pups, volg dan onze social media. Daar plaatsen we regelmatig update van onze dames.

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/DogTalkBeagles/

Instagram: https://www.instagram.com/dogtalkbeagles/

Meer over ons vind je op: https://www.dogtalk.nl/

Meer weten:
Beagle fokker 
Beaglepuppy
Beagle puppy kopen
DogTalk

Meer referenties

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beaglepuppy?