Beagle rasvereniging

 

Beagle pups te koop

Beagle

Rasvereniging

De Beagle rasvereniging  (ook wel Beagle Club Nederland genoemd) is een organisatie die zich bezighoudt met het fokken, het welzijn en de verzorging van de Beagle hondenras. De rasvereniging bestaat uit een groep enthousiaste leden die de Beagle liefhebben en alles willen weten over deze populaire hondenras.

De Beagle is een klein tot middelgroot hondenras dat oorspronkelijk uit Engeland komt. Het is een zeer sociaal en speels ras dat zich goed thuis voelt in gezelschap van zowel mensen als andere honden. De Beagle is ook een zeer intelligent ras en kan gemakkelijk worden opgeleid voor verschillende taken, zoals zoek- en reddingswerk.

De rasvereniging organiseert regelmatig bijeenkomsten en evenementen, zoals tentoonstellingen en wandelingen, waar leden de kans krijgen om hun Beagle te laten zien en te socialiseren met andere Beagle eigenaren. De rasvereniging is ook betrokken bij het verbeteren van de welzijn van Beagle honden door middel van het geven van advies over verzorging, opvoeding en gezondheid.

Ben je op zoek naar een gezonde puppy beagle? Dan ben je bij DogTalk aan het juiste adres. Wij fokken op kleine schaal gezonde en goed gesocialiseerde beagle puppy’s. Wij zetten al onze kennis en ervaring in, zodat jij bij ons een blije beagle puppy kunt kopen. En zijn lid van de Beagle Rasvereniging.

We zijn erg nauwkeurig in de voorbereiding en selectie van onze honden. En zo zijn we ook precies in de matching van de puppy beagle en het nieuwe gezin. Zodat we zoveel mogelijk garantie hebben op een mooi leven lang samen met je beagle puppy.

Wil je meer weten over onze beagles?

Neem dan contact met ons op per mail via info@dogtalk.nl of bel naar (06) 21 89 98 86. En stel je vragen over onze beagle puppy’s.

Ons beter leren kennen? Neem dan een kijkje bij het item: over ons.

Puppy beagle

Lid van de beagle rasvereniging

De rasvereniging is ook betrokken bij fokprogramma’s om de gezondheid en het welzijn van de Beagle te verbeteren. Leden kunnen ook hulp krijgen bij het vinden van een geschikte pup of een geschikte partner voor hun hond.

Het lidmaatschap van de rasvereniging biedt niet alleen de kans om deel te nemen aan evenementen en activiteiten, maar biedt ook toegang tot informatie en advies over het ras. Leden ontvangen ook een tijdschrift over Beagle specifieke onderwerpen en hebben de kans om in contact te komen met andere Beagle liefhebbers.

In het algemeen is de Beagle rasvereniging een geweldige manier om betrokken te zijn bij het ras en om te leren over de verzorging en opvoeding van deze geweldige honden. Als je een Beagle eigenaar bent of gewoon geïnteresseerd bent in het ras, dan is het zeker de moeite waard om lid te worden van de rasvereniging.

Lees meer over onze beagles en kijk of er een puppy beschikbaar is. Of laat je op de wachtlijst plaatsen voor een beschikbare beagle puppy.

Beagle puppy staat voor de deur

Beschikbare beagle puppy's 2023

 

Er zijn op dit moment geen puppy´s beschikbaar bij ons.

Meld je aan voor de wachtlijst van 2024, de selectieprocedure is open.

Update: augustus 2023

DogTalk beagles beagle puppy

Gezonde en goed gesocialiseerde beagle puppy

Met liefde én verstand gefokt.

Je bent op zoek een een puppy beagle. Wij helpen je graag bij deze zoektocht.

Wij fokken met zorg, zodat je een gezonde en goed gesocialiseerde puppy beagle in je gezin mag verwelkomen. Tijdens je zoektocht is het je waarschijnlijk opgevallen dat bij goede fokkers de wachtlijsten lang zijn,  maar al het geduld is het meer dan waard.

Klantervaringen

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beagle puppy?

Fam. Rosman , Lulu & Stitch

Fam. Rosman , Lulu & Stitch

Fam. Rosman, Lulu & StitchLulu heeft een broertjeSommige mensen hebben zelfs twee DogTalk beagles.Op 3 juni 2021 hebben wij onze tweede Beagle...

Lees meer
Fam. Bossu-Vanwynsberghe

Fam. Bossu-Vanwynsberghe

Fam. Bossu-Vanwynsberghe (BE) Fia woont in BelgiëDe extra tijd bij de DogTalk familie was een zegen.Bij onze zoektocht naar een Beagle sprong Dog...

Lees meer
Monique, John, Mila & Sammie

Monique, John, Mila & Sammie

Monique, John & Mila Op zoek naar een goede beagle fokkerkwamen we bij DogTalk terechtNa een uitgebreide kennismaking kregen wij te horen dat we...

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met ons privacybeleid.   Meer info