Beagle pups

 

Beagle pups te koop

Beagle puppy kopen

Maak dan kennis met onze beagles

Als je op zoek bent naar een leuke en actieve hond, dan is een beagle puppy een geweldige keuze. Beagles zijn bekend om hun speelse en nieuwsgierige aard, en ze zijn geweldige huisdieren voor gezinnen met kinderen. Een beagle puppy kopen is echter geen beslissing die je zomaar moet nemen. Hier zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden voordat je een beagle puppy koopt.

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat beagles jachthonden zijn. Dit betekent dat ze zeer actief zijn en veel beweging nodig hebben. Als je een drukke baan hebt en weinig tijd hebt om met je hond te wandelen of veel van huis bent, is een beagle misschien niet de juiste keuze voor jou.

Ten tweede is het belangrijk om een goede fokker te vinden. Er zijn veel fokkers die beagle puppies verkopen, maar niet alle fokkers zijn even betrouwbaar. Het is belangrijk om een fokker te vinden die zich houdt aan de regels en zorgt voor gezonde en gelukkige puppies.

Ten derde is het belangrijk om rekening te houden met de kosten. Een beagle puppy kopen is niet goedkoop. Je moet rekening houden met de kosten van voeding, verzorging, opleiding en verzekering.

 

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Neem dan contact met ons op per mail via info@dogtalk.nl of bel naar (06) 21 89 98 86. En stel je vragen over onze beagle puppy’s.

Ons beter leren kennen? Neem dan een kijkje bij het item: over ons.

Ik wil een beagle puppy kopen

Van gezonde ouders met stamboom

Ben je op zoek naar een gezonde puppy beagle? Dan ben je bij DogTalk aan het juiste adres. Wij fokken op kleine schaal gezonde en goed gesocialiseerde beagle puppy’s. Wij zetten al onze kennis en ervaring in, zodat jij bij ons een blije beagle puppy kunt kopen.

Lees meer over onze beagles en kijk of er een puppy beschikbaar is. Of laat je op de wachtlijst plaatsen voor een beschikbare beagle puppy.

Beagle puppy staat voor de deur

Beschikbare beagle puppy's 2024

 

Meld je aan voor de wachtlijst van 2024, de selectieprocedure is open. Wij verwachten begin augustus 2024 puppy's, deze mogen begin oktober naar hun nieuwe gezin verhuizen.

Update: juli 2024

DogTalk beagles beagle puppy

Gezonde en goed gesocialiseerde beagle puppy te koop

Met liefde én verstand gefokt.

Je bent op onze webite terecht gekomen tijdens je zoektocht naar een beagle puppy. Wij fokken met zorg, zodat je een gezonde en goed gesocialiseerde puppy beagle in je gezin mag verwelkomen. Tijdens je zoektocht is het je waarschijnlijk opgevallen dat bij goede fokkers de wachtlijsten lang zijn, dit is al het geduld meer dan waard. Dus probeer wat geduld op te brengen zodat je zodirect een nieuw maatje in jullie gezin kunt verwelkomen.

Als je besluit om een beagle puppy te kopen, zorg dan dat je goed geïnformeerd bent en weet wat er bij komt kijken. Een beagle puppy is een geweldige huisgenoot, maar het is belangrijk om de verantwoordelijkheid te nemen en ervoor te zorgen dat je hond een gelukkig en gezond leven heeft.

Klantervaringen

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beagle puppy?

Fam. Rosman , Lulu & Stitch

Fam. Rosman , Lulu & Stitch

Fam. Rosman, Lulu & StitchLulu heeft een broertjeSommige mensen hebben zelfs twee DogTalk beagles.Op 3 juni 2021 hebben wij onze tweede Beagle...

Lees meer
Fam. Bossu-Vanwynsberghe

Fam. Bossu-Vanwynsberghe

Fam. Bossu-Vanwynsberghe (BE) Fia woont in BelgiëDe extra tijd bij de DogTalk familie was een zegen.Bij onze zoektocht naar een Beagle sprong Dog...

Lees meer
Monique, John, Mila & Sammie

Monique, John, Mila & Sammie

Monique, John & Mila Op zoek naar een goede beagle fokkerkwamen we bij DogTalk terechtNa een uitgebreide kennismaking kregen wij te horen dat we...

Lees meer