Beagle pups te koop particulier

 

Beagle pups te koop

Beagle puppy kopen

Maak dan kennis met onze beagles

Beagle pups zijn populaire huisdieren vanwege hun kleine formaat, vriendelijke persoonlijkheid en speelse aard. Particulieren bieden vaak beagle pups te koop aan, omdat ze zelf een nest hebben gefokt of omdat ze een pup van een kennis willen overnemen. Er zijn niet zo heel veel bedrijfsmatige beagles fokkers in Nederland. Je bent een bedrijfsmatige fokker als je meer dan 20 honden per jaar verkoopt.

 

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een beagle pup van een particulier, is het belangrijk om goed onderzoek te doen. Bekijk verschillende aanbiedingen en vergelijk de prijzen. Bespreek ook de ouderdieren van de pup met de fokker. Het is belangrijk om te weten of de ouders van de pup gezond zijn en of zij over de juiste papieren beschikken.

Wij zijn een particulier fokker, de pups worden geboren uit onze huishonden en ze groeien in huis op. Dit fokken doen we erg serieus, het is een grote verantwoordelijkheid. Ze zijn we ook aangesloten bij de Beagle rasvereniging en de Raad van Beheer.

Ben je op zoek naar een gezonde puppy beagle? Dan ben je bij DogTalk aan het juiste adres. Wij fokken op kleine schaal gezonde en goed gesocialiseerde beagle puppy’s. Wij zetten al onze kennis en ervaring in, zodat jij bij ons een blije beagle puppy kunt kopen.

 

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Neem dan contact met ons op per mail via info@dogtalk.nl of bel naar (06) 21 89 98 86. En stel je vragen over onze beagle puppy’s.

Ons beter leren kennen? Neem dan een kijkje bij het item: over ons.

Ik wil een beagle puppy kopen

Van gezonde ouders met stamboom

Als je besluit om een beagle pup te kopen van ons, ontvang je een contract en gaan we samen een overeenkomst aan. Dit contract beschrijft de afspraken tussen jou en de ons als fokker, zoals de verkoopvoorwaarden, garanties en de verantwoordelijkheden van beide partijen.

Lees meer over onze beagles en kijk of er een puppy beschikbaar is. Of laat je op de wachtlijst plaatsen voor een beschikbare beagle puppy.

Beagle puppy staat voor de deur

Beschikbare beagle puppy's 2024

 

Meld je aan voor de wachtlijst van 2024, de selectieprocedure is open. Wij verwachten eind juli 2024 puppy's, deze mogen begin oktober naar hun nieuwe gezin verhuizen.

Update: mei 2024

DogTalk beagles beagle puppy

Gezonde en goed gesocialiseerde beagle puppy te koop

Met liefde én verstand gefokt.

Je bent op onze webite terecht gekomen tijdens je zoektocht naar een beagle puppy. Wij fokken met zorg, zodat je een gezonde en goed gesocialiseerde puppy beagle in je gezin mag verwelkomen. Tijdens je zoektocht is het je waarschijnlijk opgevallen dat bij goede fokkers de wachtlijsten lang zijn, dit is al het geduld meer dan waard. Dus probeer wat geduld op te brengen zodat je zodirect een nieuw maatje in jullie gezin kunt verwelkomen.

In het algemeen is het aan te raden om een beagle pup te kopen van een fokker en niet van een particulier/gelegenheidsnestje, omdat zij vaak meer garanties kunnen bieden en je zeker kunt zijn dat de pups op een zorgvuldige manier zijn gefokt en gedurende de eerste weken optimaal zijn begeleid.

Klantervaringen

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beagle puppy?

Fam. Rosman , Lulu & Stitch

Fam. Rosman , Lulu & Stitch

Fam. Rosman, Lulu & StitchLulu heeft een broertjeSommige mensen hebben zelfs twee DogTalk beagles.Op 3 juni 2021 hebben wij onze tweede Beagle...

Lees meer
Fam. Bossu-Vanwynsberghe

Fam. Bossu-Vanwynsberghe

Fam. Bossu-Vanwynsberghe (BE) Fia woont in BelgiëDe extra tijd bij de DogTalk familie was een zegen.Bij onze zoektocht naar een Beagle sprong Dog...

Lees meer
Monique, John, Mila & Sammie

Monique, John, Mila & Sammie

Monique, John & Mila Op zoek naar een goede beagle fokkerkwamen we bij DogTalk terechtNa een uitgebreide kennismaking kregen wij te horen dat we...

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met ons privacybeleid.   Meer info