Beagle hond kopen

 

Beagle pups te koop

Beagle puppy kopen

Maak dan kennis met onze beagles

Een Beagle is een prachtige hond met een aantrekkelijk uiterlijk en een aanstekelijke persoonlijkheid. Ze zijn een populaire keuze voor gezinnen en individuen die op zoek zijn naar een trouwe en gezellige huisgenoot. Als u overweegt om een Beagle te kopen, is het belangrijk om te weten wat u kunt verwachten van deze honden en hoe u ervoor kunt zorgen dat ze gezond en gelukkig blijven.

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat Beagles zich ontwikkelen tot een gemiddelde grootte van ongeveer 33-40 cm en een gewicht van ongeveer 9-18 kg. Ze hebben een dubbele vacht, die zacht en glad aanvoelt, en komen in een scala aan kleuren, waaronder bruin, wit, zwart en oranje.

Beagles zijn actieve honden die veel beweging nodig hebben. Ze zijn gek op wandelen, rennen en spelen, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze voldoende beweging en uitdaging krijgen. Ze hebben ook een sterk jachtinstinct, dus ze kunnen niet altijd (overal) los. Maar Beagles zijn goed te trainen als je over een dosis geduld en humor bezit,

Beagles zijn ook zeer sociaal en houden van gezelschap. Ze zijn geweldige gezinshonden en doen het goed met kinderen en andere huisdieren. Ze zijn echter ook zeer gehecht aan hun eigenaren en kunnen niet altijd even goed alleen thuis blijven.

Ben je op zoek naar een gezonde puppy beagle? Dan ben je bij DogTalk aan het juiste adres. Wij fokken op kleine schaal gezonde en goed gesocialiseerde beagle puppy’s. Wij zetten al onze kennis en ervaring in, zodat jij bij ons een blije beagle puppy kunt kopen.

 

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Neem dan contact met ons op per mail via info@dogtalk.nl of bel naar (06) 21 89 98 86. En stel je vragen over onze beagle puppy’s.

Ons beter leren kennen? Neem dan een kijkje bij het item: over ons.

Ik wil een beagle puppy kopen

Van gezonde ouders met stamboom

Als u overweegt om een Beagle te kopen, is het belangrijk om te zoeken naar een gerenommeerde fokker die gezonde en welopgevoede honden verkoopt. Het is ook belangrijk om te zorgen dat u voldoende tijd, energie en middelen heeft om voor de hond te zorgen en ervoor te zorgen dat ze voldoende oefening en gezelschap krijgen.

In het algemeen is een Beagle een geweldige keuze voor iemand die op zoek is naar een actieve, gezellige en trouwe huisgenoot. Met de juiste zorg en opvoeding, zullen Beagles jarenlang van gelukkige momenten voorzien.

Lees meer over onze beagles en kijk of er een puppy beschikbaar is. Of laat je op de wachtlijst plaatsen voor een beschikbare beagle puppy.

Beagle puppy staat voor de deur

Beschikbare beagle puppy's 2023

 

Er zijn op dit moment geen puppy´s beschikbaar bij ons.

Meld je aan voor de wachtlijst van 2024, de selectieprocedure is open.

Update: augustus 2023

DogTalk beagles beagle puppy

Gezonde en goed gesocialiseerde beagle puppy te koop

Met liefde én verstand gefokt.

Je bent op onze webite terecht gekomen tijdens je zoektocht naar een beagle puppy. Wij fokken met zorg, zodat je een gezonde en goed gesocialiseerde puppy beagle in je gezin mag verwelkomen. Tijdens je zoektocht is het je waarschijnlijk opgevallen dat bij goede fokkers de wachtlijsten lang zijn, dit is al het geduld meer dan waard. Dus probeer wat geduld op te brengen zodat je zodirect een nieuw maatje in jullie gezin kunt verwelkomen.

Klantervaringen

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beagle puppy?

Fam. Rosman , Lulu & Stitch

Fam. Rosman , Lulu & Stitch

Fam. Rosman, Lulu & StitchLulu heeft een broertjeSommige mensen hebben zelfs twee DogTalk beagles.Op 3 juni 2021 hebben wij onze tweede Beagle...

Lees meer
Fam. Bossu-Vanwynsberghe

Fam. Bossu-Vanwynsberghe

Fam. Bossu-Vanwynsberghe (BE) Fia woont in BelgiëDe extra tijd bij de DogTalk familie was een zegen.Bij onze zoektocht naar een Beagle sprong Dog...

Lees meer
Monique, John, Mila & Sammie

Monique, John, Mila & Sammie

Monique, John & Mila Op zoek naar een goede beagle fokkerkwamen we bij DogTalk terechtNa een uitgebreide kennismaking kregen wij te horen dat we...

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met ons privacybeleid.   Meer info