De eerste 7 dagen van onze beagle puppy’s

Een kijkje achter de schermen bij DogTalk Beagles

Welkom bij DogTalk Beagles! We zijn ontzettend enthousiast om je mee te nemen in de eerste 7 dagen van het leven van onze beagle puppy’s. Het is een spannende en bijzondere tijd, zowel voor de puppy’s als voor ons als toegewijde beagle fokker. Pixie is vorige week bevallen van 7 knappe puppy’s. Er zijn er nog een aantal beschikbaar.

Dag 1: De spannend geboorte

De geboorte van een nestje beagle puppy’s is altijd een moment vol vreugde. Onze nieuwe pups kwamen gezond ter wereld en maken het goed. Vanaf de eerste minuut draait alles om liefdevolle zorg en aandacht. Moederbeagle speelt een cruciale rol in deze eerste fase, waarin ze de puppy’s warm houdt en voedt.

Dag 2-3: Groeien en gedijen

In deze fase richten we ons op het waarborgen van de gezondheid en groei van de beagle puppy’s. Ze groeien goed, wat een goed teken is dat ze zich volgens schema ontwikkelen. Het is prachtig om te zien hoe ze zich al aan het nest binden en hoe hun kleine persoonlijkheden beginnen te vormen.

Dag 4-7: De eerste stappen naar socialisatie

Bij DogTalk Beagles geloven we sterk in een vroege start met neuro- en geurtraining. Vanaf dag drie beginnen we met Early Neurological Stimulation (ENS) en geurtraining, speciaal ontwikkeld om hun neurologische ontwikkeling te bevorderen. Deze oefeningen helpen de puppy’s om veerkrachtig en zelfverzekerd op te groeien. Dit proces is niet alleen goed voor hun mentale en fysieke ontwikkeling, maar ook voor hun toekomstige rol als geweldige gezinshond.

Puppy’s Beschikbaar begin Oktober!

Ben jij op zoek naar een beagle puppy om je gezin te verrijken? Goed nieuws! We hebben nog enkele beagle puppy’s beschikbaar die begin oktober klaar zijn om naar hun nieuwe thuis te verhuizen. Onze puppy’s worden zorgvuldig geselecteerd en opgevoed met veel liefde en aandacht, zodat ze een gezonde start maken en goed voorbereid zijn op hun nieuwe avontuur.

Meld je aan voor de selectieprocedure

Interesse in een beagle puppy van DogTalk Beagles? We nodigen je uit om je aan te melden voor onze selectieprocedure. We hechten veel waarde aan het vinden van de juiste match tussen puppy en eigenaar, zodat onze pups een warm en liefdevol thuis krijgen waar ze de rest van hun leven gelukkig kunnen zijn.

Bij DogTalk Beagles staan we klaar om je te helpen jouw beagle puppy te vinden. Of je nu voor het eerst een beagle koopt of al ervaring hebt met dit fantastische ras, we begeleiden je graag in dit proces. Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet verwelkom jij binnenkort een van onze prachtige puppy’s in jouw gezin!

Beagle puppy kopen? Kies voor DogTalk Beagles!

Vind je het leuk om kennis te maken met ons, onze beagle dames en meer te weten te komen over de beschikbare beagle pups? Kijk dan op onze website https://beagles.dogtalk.nl/

Wil je meer weten over de mogelijkheden van training voor jouw hond? Neem dan een kijkje bij onze hondenschool.

Beschikbare beagle puppy's bij beagle fokker

Meer referenties

Hoe blij zijn de nieuwe gezinnen met hun beaglepuppy?